Παλλήνη : Δείτε και ακούστε με ψυχραιμία την τοποθέτηση Βελιώτη στο Δ.Σ. 19/7/2011 (video)

Σας προτρέπουμε να παρακολουθήσετε το παρακάτω (video) με την απαραίτητη ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ αφού τέτοιου είδους τοποθετήσεις αιρετών στο Δήμο Παλλήνης προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα αλλά και  την πλήρη αγανάκτηση  των πολιτών που πλήττονται βάναυσα από το μεσοπρόθεσμο.

Εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να σχολιάσουμε  τέτοιου είδους τοποθετήσεις αφού τις θεωρούμε άκομψες και χωρίς αισθητική…   Θυμίζουμε όμως στον  κ. Βελιώτη  ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν οι επιστολές που έγραφε με όλες τις ιδιότητές του στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, από επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού έως διαγραμμένος από την Δημοτική του ομάδα.
        
Δεν αναφέρουμε σκόπιμα  την επιστολή στήριξης στο Νίκο Έξαρχο μια που βρισκόμαστε σε πλήρη αδυναμία να την ερμηνεύσουμε… 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

επί της ουσίας δεν έχει άδικο, γιατί να συζητήσουν και να πάρουν απόφαση, για κάτι που έχει παρθεί ήδη?
αλλά λόγια να αγαπιόμαστε, παρωδία κουβέντα και να λέμε για να λέμε, τα ίδια και τα ίδια.
Με ομιλητές στελέχη των κομμάτων που δημιούργησαν την κρίση.
άρε ξύλο που θέλετε!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.