Τρεις οι νεκροί από την κακοκαιρία

«Πολικές» θερμοκρασίες επικρατούν στην χώρα με την κακοκαιρία να εντείνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ  ότι ο χιονιάς, οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι άσχημες καιρικές συνθήκες θα επιμείνουν μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Χαρακτηριστικό της επιδείνωσης του καιρού είναι πως χιόνισε σε περιοχές που συνήθως δεν χιονίζει, όπως για παράδειγμα στη Σκόπελο, ενώ σε πολλές περιοχές της χώρας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.
Ένας 77χρονος στην Ναύπακτο που είχε βγει στην εξοχή και μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Κομοτηνή που είχε ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθεί, έχασαν τη ζωή τους. Επίσης, ένας 58χρονος δημοτικός υπάλληλος πέθανε ενώ καθάριζε τον δρόμο από το χιόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.