Κλείνουν σε λίγο την Μεσογείων οι ταξιτζήδες;

Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες ταξί και συνεχίζουν μέχρι... νεωτέρας την απεργία και τις λοιπές κινητοποιήσεις τους, παρά τις εκκλήσεις από τουριστικούς πράκτορες και φορείς να σταματήσουν το σοβαρό πλήγμα που επιφέρουν στον ελληνικό τουρισμό μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. 

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα προγραμματίζουν να αποκλείσουν αεροδρόμια και λιμάνια, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να κινηθούν προς την Οδό Μεσογείων όπου εδρεύει το υπουργείο Μεταφορών, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος στην κεντρική οδική αρτηρία της πρωτεύουσας.

Το απόγευμα της Τρίτης οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματος. Μάλιστα, εξέδωσαν και ανακοίνωση με την οποία καταφέρονταν εναντίον όσων διέδιδαν ότι η απεργία τους θα ολοκληρωθεί το πρωί της Πέμπτης ή της Παρασκευής

Ωστόσο, επισήμαναν ότι σε όλη τη χώρα τα ραδιοταξί έχουν για επείγουσες περιπτώσεις στην διάθεση του κοινού ταξί για τη μεταφορά τους, αν και εφόσον χρειαστεί κάτι τέτοιο.

Σήμερα, θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου. Μέχρι τότε, όμως, όλοι αναμένουν να δουν σε ποιους αιφνιδιαστικούς αποκλεισμούς θα προχωρήσουν σε όλη τη χώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.