Άλλο ένα τροχαίο στη Λ. ΣΠΑΤΩΝ που χρεώνεται στο Μνημόνιο…


Ξέρετε ότι όλοι οι οδηγοί πιστεύουν ότι τα ατυχήματα – δυστυχήματα συμβαίνουν ΜΌΝΟ στους  άλλους …  αυτό ισχύει για τους  διασώστες, τους ιατρούς , τους νοσηλευτές, τους δημοσιογράφους αλλά και για τους bloggers .
Έτσι και η οικογένεια του Pressing News.gr  βίωσε σήμερα κάτι αντίστοιχο.
Ένα μέλος της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ένα ευτυχώς τροχαίο  «ατύχημα» .

Και λέμε ευτυχώς αφού ο συγκεκριμένος δρόμος η  Λεωφόρος Σπάτων (έτσι τον ονομάζουν)  δεν έχει προστατευτική διαχωριστική νησίδα.

Ο «θύτης» εργαζόμενος σκληρά σε μεγάλο Δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής , επέστρεφε από την εργασία του …
Ναι σήμερα Κυριακή (3/7/11) που εργάζεται  απλήρωτη  για την  υπερωριακή της απασχόληση  από τον Δεκέμβριο τού 2010 , που η προσφορά της αντιστοιχεί σε κάθε εφημερία σε ένα νοσηλευτή ανά 30 ασθενείς , σε ένα εργαζόμενο που για 300 μέτρα από το σπίτι του δεν άντεξε την πίεση του μνημονίου… 

Απλά ναι-ναι…  τόσο απλά … ζαλίστηκε … ναι-ναι τόσο απλά έχασε για λίγα δευτερόλεπτα τις αισθήσεις της από την κούραση και την οικονομική πίεση που βιώνει και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 
Σημειώνουμε  ότι τίποτα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το όχημα που οδηγούσε για να  μη περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας…
Εμείς ευχόμαστε θερμά περαστικά στο δικό μας άνθρωπο και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ίδια συμπεριφορά που επιφύλαξαν στον Κ. Πετσάλνικο στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.