Χωρίς πρόβλημα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη Λ.Σπάτων

Ασυνήθιστα μεγάλη  κινητικότητα παρατηρήσαμε στη Λ.Σπάτων 80 στο  ΓΕΡΑΚΑ μπροστά σε ένα από καλύτερα εργαστήρια φανοποιείας της Αττικής ... 
Κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο μας, κάναμε το ρεπορτάζ και σας ενημερώνουμε ότι το φανοποιείο του Βαγγέλη Λαίου επέλεξε ένα μεγάλο, πανελλαδικής κυκλοφορίας  περιοδικό για φωτογράφηση... 

Εμείς χαρήκαμε πολύ που τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα μπροστά στο μαγαζί δεν ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος ... και ευχόμαστε στον φίλο Βαγγέλη πάντα να διορθώνει τις λαμαρινοδουλείες των πελατών του με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε  το αυτοκίνητο τους να φαντάζει ως μοντέλο μπροστά σε φωτογραφικό φακό !!!      
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.