«Βροχή» έπεσαν τα μετάλλια για τα ελληνικά χρώματα

«Βροχή» έπεσαν τα μετάλλια για τα ελληνικά χρώματα στην τελευταία ημέρα των Special Olympics. Ιδιαίτερα στην Δυναμική Άρση Βαρών Γιώργος Νικολάκης και Χριστόφορος Πάτσης κατέκτησαν 8 μετάλλια συνολικά στην κατηγορία 110 κιλών, ο πρώτος τρία χρυσά κι ένα χάλκινο και ο δεύτερος ένα χρυσό και τρία ασημένια...

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νικολάκης στην κατηγορία 11Α πήρε τρία χρυσά μετάλλια, στο βαθύ κάθισμα (140κ.), τη δυναμική άρση (170κ.) και το σύνολο (380κ.) κι ένα χάλκινο στον πάγκο (70κ.). Στην αμέσως επόμενη κατηγορία (11Β) ο Πάτσης σήκωσε τα περισσότερα κιλά (240 κ. στο βαθύ κάθισμα) και πανηγύρισε το χρυσό, ενώ κρέμασε στο στήθος του τρία ασημένια, στον πάγκο (102,5), τη δυναμική άρση (205κ.) και το σύνολο (547,5).

Από κει και πέρα:

► Το χρυσό μετάλλιο κατάκτησε και η Εθνική ομάδα μπάσκετ, που νίκησε 20-17 τον Παναμά.

► Στην κολύμβηση, η Ελλάδα πήρε το αργυρό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ50 ελεύθερο γυναικών (Βικτώρια Καλιόντζη, Φαίδρα Μαρκίδη, Βαγγελίτσα Φαραντάκη και Αντωνία Μπιτσαξάκη).

► Στην ιστιοπλοΐα οι αθλητές μας κατάκτησαν 7 μετάλλια. Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Μισιρλάκης-Στασινόπουλος (Level 2 Division 2),
Μπεκιαρίδου-Παρούσση (Level 1 Division 2) και Ανθής-Εδιππίδη (Level 1, Division 5). Το ασημένιο πήραν οι Γεωργίου-Κοντός (Laser Bahia Level 3) και οι Γεβέζου-Θεοχάρη (Level 1 Division 2). «Χάλκινοι» ήταν οι Παπαδάκης-Στρατηγόπουλος (Level 1 Division 3) και Γεραμάνης-Παπαδόπουλος (Laser
Bahia Level 3).

► Άλλα 5 μετάλλια (σκυταλοδρομίες) πρόσθεσε στις αποσκευές της η ελληνική ομάδα ιππασίας με το κλείσιμο των αγώνων στο Ολυμπιακό Κέντρο του Μαρκόπουλου. Συνολικά στο αγώνισμα η Ελλάδα πανηγύρισε 17 μετάλλια, τα 5 εκ των οποίων ήταν χρυσά.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.