Ξεκίνησαν εχθές τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΙΑ 2011 (3 video)

Ξεκίνησαν εχθές τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΙΑ  που εδώ και 32 χρόνια συνεχώς ο Σύλλογος των κατοίκων της Νέας Παλλήνης διοργανώνει με μεράκι και υψηλή αισθητική. Απών από την εκδήλωση ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος σε αντίθεση με τους Δημοτικούς συμβούλους  και τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους.
Έντονη ήταν η παρουσία της νεολαίας της πόλης .

Στο παρασκήνιο της εκδήλωσης συζητήθηκε έντονα η έλλειψη καθισμάτων (οι πληροφορίες μιλούν για μόνο 170 τεμάχια) φαινόμενο που θα αναγκάσει το σύλλογο σε επιπλέον κόστος για να νοικιάσει άλλα 450 κομμάτια για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εκδηλώσεων για σήμερα και αύριο .

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το κόστος των 3ημερων εκδηλώσεων θα καλυφτεί αποκλειστικά από το Σύλλογο των κατοίκων και η είσοδος στις εκδηλώσεις για το κοινό είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Την καταπληκτική βράδια ανοιξε το Το QUILOMBO Centro Cultural που είναι ένα σωματείο με δεκάδες μέλη, που  ιδρύθηκε και  λειτουργεί από το 2004. ενώ αποτελήται από νέους  με αγάπη για την Αφροβραζιλιάνικη μουσική και κουλτούρα. Δείτε το video I

Αμέσως μετά ανέβηκαν στη σκηνή οι NEBMA και ακολούθησαν τα Κόκκινα Χαλιά δείτε το video II .

Η εκδήλωση έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες με τον  Βαγγέλη  Κακουλάκη  που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους με την ερμηνεία του.

Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΙΑ συνεχίζονται σήμερα και αύριο το  Pressingnews θα σας ενημερώσει με νέο ρεπορτάζ …  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.