Χωρίς ταξί και σήμερα - Συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή στις 4.00 μ.μ

Εως αύριο τα ξημερώματα στις 05:00 συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η απεργία των ιδιοκτητών ταξί, οι οποίοι αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματος τους. Εν τω μεταξύ στις 4 το απόγευμα, την ώρα που έχει προγραμματιστεί η ενημέρωση του ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ από τον κ.Ραγκούση για το νέο νομοσχέδιο, οι ιδιοκτήτες ταξί οργανώνουν συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή. 

Σκληραίνει τη στάση της η κυβέρνηση έναντι των ιδιοκτητών ταξί που απεργούν και σήμερα, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση για την απελευθέρωση του κλάδου.
Για τις 4 το απόγευμα, που έχει προγραμματιστεί η ενημέρωση του ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Ραγκούση για το νέο νομοσχέδιο, οι ιδιοκτήτες ταξί οργανώνουν μεγάλο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.
Πάντως, με επιστολή που έστειλε χτες νωρίς το πρωί σε όλους τους περιφερειάρχες ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Αρ. Μπουρδάρας, ζητάει να ενημερωθεί για τις «διοικητικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε ιδιοκτήτες ταξί, που προχώρησαν στην κατάληψη εθνικών-επαρχιακών οδών κατά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις τους...». Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η ανάκληση αδείας του οχήματος δημοσίας χρήσεως και σε περίπτωση υποτροπής η οριστική ανάκληση αδείας


Εν τω μεταξύ παρέμβαση στη διένεξη που έχει προκύψει μεταξύ των ιδιοκτητών ταξί και της ηγεσίας του υπουργείου, επιχειρεί η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), η οποία με επιστολή της προς τον κ. Ραγκούση ζητεί συνάντηση μαζί του, προκειμένου να του καταθέσει τις προτάσεις της

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.