ΣΟΚ: Έρευνα από την Εισαγγελία για την διαμαρτυρία των αποστράτων στο Πεντάγωνο


Σε αυτεπάγγελτη έρευνα προχωράει η Εισαγγελία Αθηνών, μετά την «εισβολή» των συνταξιούχων και αποστράτων αξιωματικών, μέσα στον χώρο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Μάλιστα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έχει δώσει εντολή να παραδοθεί όλο το υλικό του κλειστού κυκλώματος καταγραφής εικόνων του Πενταγώνου στην Eισαγγελία, ώστε να εντοπιστούν τυχόν ένοχοι, ενώ θα ζητηθεί και το υλικό από τις κάμερες της Τροχαίας, που βρίσκονται έξω από το Πεντάγωνο.
Παράλληλα, έχει διαταχθεί έρευνα από τον ίδιο τον Υπουργό, κ. Πάνο Μπεγλίτη, για να διαπιστωθούν ή όχι τυχόν ευθύνες της φρουράς για την είσοδο των αποστράτων εντός του προαυλίου χώρου του Πενταγώνου. Ωραία πράγματα! Άντε, αφού βρούμε τους 70χρονους κακούργους αποστράτους, εμείς στην prionokordela.gr λέμε να γίνει και μία ΕΔΕ για τυχόν ευθύνες του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που οι Τούρκοι μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν εντός των εθνικών ζωτικών μας χώρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.