Στο Μαρκόπουλο υπηρετούσε ο 29χρονός Πυροσβέστης


Ούτε ένας από τους συναδέλφους του 29χρονου πυροσβέστη στην Υπηρεσία του στο Μαρκόπουλο όπου υπηρετούσε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άνθρωπος αυτός θα εμπλεκόταν στη δολοφονία ενός ανθρώπου.

Αυτό επεσήμαναν όσοι τον γνώριζαν αφού υπηρετούσε στο Σώμα έξι ολόκληρα χρόνια και ποτέ δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Η απορία είναι εμφανής στα πρόσωπά τους καθώς ουδέποτε είχε δώσει την παραμικρή αφορμή για ο,τιδήποτε ενώ ήταν πάντοτε συνεπής στα υπηρεσιακά καθήκοντά του. 
Δεν είναι τυχαίο ότι οι συνάδελφοί του μιλάνε είτε για «κακιά στιγμή», είτε για τον ενδεχόμενο να παρασύρθηκε από την παρέα του.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το notioanatolika.gr ο 29χρονος δεν είχε καμία σχέση και με πολιτικούς χώρους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο... κυνήγι μεταναστών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά ο πυροσβέστης και ένας φίλος του ιδιωτικός υπάλληλος ισχυρίζονται ότι όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση με τον 27χρονο Πακιστανό, όταν με ποδήλατό του τους «έκλεισε» ενώ κινούνταν με το μηχανάκι τους. 
Ακολούθησε συμπλοκή, κατά την οποία ο ένας τραυμάτισε τον Πακιστανό με στιλέτο στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.
Όπως ήταν φυσικό ο πυροσβέστης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση με το ερώτημα της απόταξης από το Σώμα.
Να σημειωθεί εξάλλου ότι οι δύο δράστες συνελήφθησαν στην πλατεία Συντάγματος από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τους αναζητούσαν μετά το έγκλημα, με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας του σκούτερ στο οποίο επέβαιναν και τον οποίο έδωσε στην Άμεση Δράση ένας οδηγός ταξί, που περνούσε από τον τόπο του εγκλήματος και τους είδε να απομακρύνονται μετά την πράξη τους. 
Κατά τη σύλληψή τους είχαν επάνω τους δύο στιλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.