Η αγανάκτηση ενός υγιούς ΠΑΣΟΚΟΥ

Αγανακτώ σήμερα βλέποντας τους μαθητές, τα παιδιά μας (χωρίς κουκούλες φυσικά) να διαμαρτύρονται ειρηνικά χωρίς να πειράζουν κανέναν (γιατί η κυρία υπουργός δεν τους έδωσε βιβλία - τι πιο φυσικό-), ΄να δέχονται την επίθεση των ΜΑΤ, τηνεμπροσθοφυλακή της δικτατορικής κυβέρνησης του ΓΑΠ, του Βενιζέλου, του Παπουτσή, του Παπακωνσταντίνου (αλήθεια αυτό το παιδαρέλι τι δουλεία έκανε στον ΟΟΣΑ;) του Ραγκούση (από δημαρχάκος τον έκαναν υπουργό - αλήθεια με τι γνώσεις;) και όλων των άλλων, να τα χτυπούν αλύπητα και βάναυσα λες και ήταν απέναντί τους όλοι εκείνοι οι αλήτες που κατέκλεψαν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. 

Όλοι αυτοί που τα πήραν από την Siemens, που κατέκλεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία με τις κομπίνες στα ομόλογα, που ξεπούλησαν δημόσια περιουσία (οι βατοπεδινοί), που παρήγγειλαν υποβρύχια για την προάσπιση της Πατρίδας μας (σήμερα γυρίζουν ελεύθεροι κι' ωραίοι ως κροίσοι),  όμως κανείς τους δεν κάθισε στο σκαμνί να λογοδοτήσει για την καταστροφή της χώρας μας, για την αποδόμηση του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού της Πατρίδας μας, για την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, για την γενοκτονία που συντελείται εις βάρος του ελληνικού γένους (κόβουν επιδόματα από πολύτεκνους, στέλνουν το 35% της νέας γενιάς στην ανεργία...).

Κύριοι της ελληνικής δικαιοσύνης, αν θέλετε να λέγεστε ότι  είστε ακόμα Έλληνες, κάντε αυτό που σας προστάζει το καθήκον  προς την Πατρίδα σας, τιμωρήσετε όλους αυτούς που έκλεψαν και κλέβουν το μέλλον των παιδιών μας, αυτούς που εξαθλίωσαν και εξαθλιώνουν την ελληνική κοινωνία, αυτούς που προδίδουν την πατρίδα μας παραχωρόντας την εθνική μας κυριαρχία στους ξένους (σ' αυτούς που μας εξαθλίωσαν και μας κατέστρεψαν στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο), αυτούς που ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία έναντι πινακίου φακής και.. και....

1995 ως φοιτητής στην Γερμανία εντάχτηκα στο ΠΑΣΟΚ προσδοκώντας την ΑΛΛΑΓΗ του κοινωνικού, πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της χώρας μου, για μια κοινωνία δικαίου, για μια κοινωνία της αλληλεγγύης, του σεβασμού της ανθρώπινης ύπαρξης, για μια ΕΛΛΑΔΑ που θα ανήκε στους Έλληνες. Στο κρίσιμο διάστημα 1989 - 1991 διετέλεσα Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γλ. Νερών Κάντζας γιατί δεν ήμουν κλέφτης, όπως μας αποκαλούσαν τότε οι "δεξιοί" και οι "αριστεροί".

Μετά από μια καταστροφική 5ετία της ΝΔ (του Καραμανλή, της Ντόρας και του Σαμαρά) είπα για άλλη μια φορά να ψηφίσω Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού (ποτέ δεν πίστεψα ότι "λεφτά υπάρχουν"). Όμως η απογοήτευση ήταν τεράστια όταν αυτά τα "δημοκρατικά" αντρίκελα, χωρίς καμία εντολή από τον λαό, τον κτυπούν αλύπητα, τον καταστρέφουν (αυτόν αλλά κυρίως τα παιδιά του) λες και θέλουν να τον εκδικηθούν γιατί τους ψήφισε και τους έφερε στην εξουσία !!!

Θα πρέπει κάποτε ως ΛΑΟΣ να κατανοήσουμε ότι αυτοί που μας έφεραν και μας έριξαν μαζί με την Πατρίδα μας στο γκρεμό, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ να μας γλυτώσουν, γιατί έχουν μάθει μόνο να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.

Εάν ο ΓΑΠ, ο Βενιζέλος, ο Παπακωνσταντίνου ήταν Managers σε κάποια επιχείρηση με τις τόσες αστοχίες (εσκεμμένες και μη) θα είχαν εκδιωχθεί πριν προλάβουν να πουν ένα (1), όμως αυτοί οι αποτυχημένοι "κυβερνούν" την χώρα μου.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, το ποτήρι ξεχείλισε και μας πνίγει όλους, ήρθε η ώρα να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, για μια Δημοκρατία με το και για το ΛΑΟ. Για τη ΕΛΛΑΔΑ ρε γαμώτο!!


Ευτυχώς απέκτησα ένα προτέρημα να  είμαι "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" 


--
*Γιάννης Τιλκιτζής
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Παλλήνης & Πρόεδρος του ΦΕΣ "η Κάντζα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.