Εκτός εφεδρείας οι Διπλωμάτες

Eξαιρέθηκαν την τελευταία στιγμή στο πολυνομοσχέδιο της εξαθλίωσης που ψηφίστηκε στο σύνολό του, οι εργαζόμενοι σε διπλωματικές αντιπροσωπείες της χώρας στο εξωτερικό από την εργασιακή εφεδρεία.

Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε  και στο σύνολο του στην...
Ολομέλεια της Βουλής, και ανακοίνωσε ο Παντελής Οικονόμου, εξαιρούνται της εργασιακής εφεδρείας, όσοι εργάζονται σε διπλωματικές αντιπροσωπείες της χώρας μας στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.