Δήμος Παλλήνης : Μια εκδήλωση με πολλά ερωτηματικά (VIDEO)


Δήμος Παλλήνης : Μια εκδήλωση με πολλά ερωτηματικά

Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια των λίγων παρευρισκομένων στο οινοποιείο Πέτρου το Σάββατο 22/10/2011 όταν αντίκρισαν τον χώρο που υποδέχθηκε την φλόγα της  9ης Λαμπαδηδρομίας  της ΠΟΣΕΑ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ).
Διαβάστε ΕΔΩ ένα σχετικό άρθρο, δείτε τις φωτογραφίες, ενημερωθείτε πόσο κοστίζουν τα μπλουζάκια, οι δάδες, υπολογίστε το πιθανό κόστος και είμαστε σίγουροι ότι θα βγάλετε τα ιδία συμπεράσματα με μας.

Ευτυχώς που τα παιδιά της παιδικής χορωδίας , οι έφηβοι της διασχολικής Ομάδας παραδοσιακών χορών, αλλά και οι ενήλικοι του Κέντρου Διατήρησης και Διάδοσης Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού τα «ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΚΑ» έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έσωσαν ότι μπορούσε να σωθεί …






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.