Δεν εμπιστεύομαι το Σαμαρά... θα προχωρήσω μόνος !!!

Αποφασισμένος να προχωρήσει μόνος του χωρίς συνεργασίες δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ αποκλείει την επιστροφή του στη ΝΔ και επιτίθεται στον Κώστα Καραμανλή.

«Δεν επιδιώκω συνεργασίες γιατί δεν είμαι γυρολόγος, ούτε ψάχνω για “επαιτεία”. Με τις προοδευτικές ιδέες που έχουμε και την ηθική που επιμένουμε να διατηρούμε, αισθανόμαστε ως ανάδελφοι θα προχωρήσουμε μόνοι μας», δηλώνει ο κ. Καρατζαφέρης στην εφημερίδα Real News και συμπληρώνει. «Η επιστροφή μου στη ΝΔ ακούγεται από το 2000. 

Τι έχει να δώσει η ΝΔ σε έναν σκεπτόμενο άνθρωπο; Τίτλους; Μου τους έδωσαν και πέρσι και μάλιστα μεγάλους και είπα “όχι”. ...Έχει καμία σχέση η τωρινή ΝΔ με εκείνη που εγώ υπηρέτησα; Δεν με ικανοποιεί. 

Η σημερινή ΝΔ έχει μια έλλειψη ηθικής και νομίζω αυτό συναρτάται με αυτούς που βρίσκονται στο τιμόνι. Δεν με ενδιαφέρουν όλα τα σενάρια και οι διαρροές που με φέρνουν τη μία ως υποψήφιο περιφερειάρχη, την άλλη ως υποψήφιο δήμαρχο. Από την άλλη, δεν έχω πολλή εμπιστοσύνη στον κ. Σαμαρά».


Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Καραμανλή, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τον κατηγορεί ότι σνόμπαρε τον ελληνικό λαό.


«Το 2004 ήρθε ως Μεσσίας και το 2009 φεύγει ως φυγάς. Και τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχει πει μια κουβέντα για το πώς διπλασιάστηκε το ελληνικό χρέος. Να απολογηθεί για όλα αυτά και να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης. Αυτό με έχει συγκλονίσει. Αυτό το χαρακτηρίζω σαν έλλειμμα ηθικής. Αυτό το θεωρώ χειρότερο και από τον Σαμαρά».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.