Το Ολλανδικό video κατά ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... Οι στοίχοι στα Ελληνικά


Τελικά όπως φαίνεται έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι με όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα, απλά δεν λένε να το καταλάβουν οι καλοί μας πολιτικοί... Έτσι μετά τους Γερμανούς (όλοι θυμόμαστε το εξώφυλλο του Focus με την χειρονομία της Αφροδίτης), έρχονται οι Ολλανδοί να προκαλέσουν ακόμα περισσότερο με ένα τραγούδι που το ονομάζουν "Fuck you Papandreou"!
Το video ανέβηκε στην ολλανδική ιστοσελίδα lucktytv.nl την Τετάρτη, λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με Σαρκοζί και Μέρκελ στις Κάννες. Το τραγούδι που βρίζει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, βασίζεται σε μία επιτυχία των 80's από τον Αυστριακής καταγωγής τραγουδιστή Falco με τον τίτλο "Rock me Amadeus".

Διαβάστε τους στίχους

«Ήταν ο ηγέτης μιας χώρας που άγγιζε τα όρια της πτώχευσης
Γιατί όταν ήρθε το ευρώ, ξεκίνησε το ξεφάντωμα των δαπανών
Και συνέχισαν να δανείζονται και να ξοδεύουν
Και αποτύγχαναν να κάνουν μεταρρυθμίσεις
Και όλοι φώναζαν άντε γ... Παπανδρέου

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έφτιαξαν σχέδιο για να σώσουν τον κ... του
Αλλά εκείνος δεν έδωσε δεκάρα και μετά είπε: θα κάνω δημοψήφισμα για τη συμφωνία σας 
Και μετά οι ηγέτες της ευρωζώνης είπαν «άντε γ... Παπανδρέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.