Πρόσκληση σε μια σημαντική εκδήλωση για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου


Αγαπητά Μέλη της Εταιρείας Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια.
Αγαπητοί Φίλοι, έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω σε μία πολύ σημαντική εκδήλωση,η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών(Πλατεία Κλαυθμώνος).
Είναι η παρουσίαση των πρακτικών του Ε' Διεθνούς Συνεδρίου "Φεραί-Βελεστίνο-Ρήγας",που έγινε στο Βελεστίνο από 4-7 Οκτωβρίου 2007.
Ο τόμος είναι εξαιρετικού ενδιαφέροντος και δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.
Ο λόγος όμως που πρέπει να έλθετε, είναι για να γνωρίσετε τον Δρ.Καραμπερόπουλο Δημήτριο, Ιατρό, ένα μεγάλο Λόγιο της σύγχρονης εποχής, έναν άνθρωπο που εμπνεύστηκε από το Ρήγα Βελεστινλή και έχει εκδώσει το έργο του σε τουλάχιστον έξι γλώσσες!Τα επιστημονικά συγγράμματα επίσης που έχει εκδώσει τα τελευταία 25 χρόνια είναι πάνω από 60! Τεράστια η προσφορά του στην Ιστορία και την Ιστορία της Ιατρικής τις τελευταίες δεκαετίες. Αξίζει,νομίζω,να είμαστε σ'αυτήν την παρουσίαση!
 
                                                                                       Με εκτίμηση
 
                                                                                    Κούκος Ανδρέας
                                                  Πρόεδρος Δ.Ε. Εταιρείας Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια
 
Υ.Γ. Ο Κος Καραμπερόπουλος είναι Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Μελέτης Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα και Ιδρυτικό Μέλος της Εταιρείας Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια. Η πρόσκληση περιέχεται στο e-mail.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.