Πούλμαν ιδιώτη μεταφέρει με εισιτήριο πολίτες προς το Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα

Παρά το θόρυβο που δημιουργήθηκε εντός και εκτός ΟΑΣΑ- ΕΘΕΛ η Παρασυγκοινωνία συνεχίζεται (διαβάστε ΕΔΩ σχετικό κείμενο) .

Με αντίτιμο εισιτηρίου 2 euro το νέο τουριστικό γραφείο μεταφέρει παράνομα πολίτες που θέλουν να επισκεφτούν το Εκπτωτικό Χωριό συνφερόντων Μπόμπολα στα Σπάτα.

Σημειώνουμε ότι η διαδρομή Δ. Πλακεντιάς - Σπάτα (319) εκτελείται από την ΕΘΕΛ. με μικρότερο αντίτιμο εισιτηρίου για τους Πολίτες.
Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις... 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.