Ε.ΠΑ.Μ : Ιδρύθηκε με επιτυχία πυρήνας σε Παλλήνη και Παιανία


Ε.ΠΑ.Μ  Δήμων Παλλήνης – Παιανίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παλλήνη 15/1/2012

Σήμερα  Κυριακή 15/1/2012 στην Παλλήνη ιδρύθηκε  ο πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ  ( Ενιαίο ΠΑλλαϊκό Μέτωπο ) .
Δημιουργήθηκαν και λειτουργούν από σήμερα τρεις γραμματείες α) Οργανωτικού β) Επικοινωνίας γ) Οικονομικού  ενώ ορίστηκε και τριμελής Εξελεγκτική επιτροπή.

Επίσης αποφασίστηκε η συνεργασία και η συμμετοχή  μας στην λαμπαδηδρομία του Σαββάτου 21/1/2012 που μαζί με τους φορείς της πόλης έχει ως στόχο την ενημέρωση  των συμπολιτών μας  για την  επιστροφή της Ελλάδος στους Έλληνες.       

Την πρώτη μας συνάντηση χαιρέτισαν οι εκπρόσωποι των Ε.ΠΑ.Μ  Μεσογείων  και Άγιας Παρασκευής.  

Email επικοινωνίας   epam.pallinis.paianias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.