Δήμαρχοι ακούτε ??? Τρεις υπάλληλοι στους ΟΤΑ αυτοκτόνησαν μέσα σε 15 μέρες

Τρεις υπάλληλοι στους ΟΤΑ αυτοκτόνησαν μέσα σε διάστημα 15 ημερών, ενώ ένας ακόμα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με αποτέλεσμα να μείνει ανάπηρος.
Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν σε δύο εργαζομένους στο Δήμο της Αθήνας, σε έναν εργαζόμενο στο Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης και σε έναν υπάλληλο στο Δήμο Χαϊδαρίου. 

Οι περικοπές στους μισθούς, η κατάργηση της υγειονομικής και φαρμακευτικής τους περίθαλψης τους οδήγησαν στις ακραίες αυτές πράξεις.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πραγματοποίησαν σήμερα τετράωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα υπουργεία Υγείας, Εργασίας και Εσωτερικών.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.