Ο Δημήτρης Καζάκης την Πέμπτη 23/2 στο Δήμο Παλλήνης

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 7:OO μ.μ. ο Δημήτρης Καζάκης (Οικονομολόγος- Οικονομικός Αναλυτής και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.) θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα.


Την εκδήλωση οργανώνει ο νεοσύστατος πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ των Δήμων Παλλήνης & Παιανίας . 
Εμείς σημειώνουμε ότι η επιλογή της ημερομηνίας συμπίπτει με την δημοσίευση το 1943 στην εφημερίδα «Γερμανικά Νέα» της  διαταγής του στρατηγού Σπάιντελ για την πολιτική επιστράτευση των Ελλήνων.    

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.