Δήμος Παλλήνης: Ρεζίλι των σκυλιών .


Αγανακτισμένες/οι  σκύλες και σκύλοι  κατέλαβαν την Λ. Λεονταρίου για πάνω από μια ώρα, στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών Ι παρεμποδίζοντας πολλές φορές και τη διέλευση των  αυτοκίνητων σαν να πληροφορήθηκαν το τι ειπώθηκε για αυτά  στο πρόσφατο Τοπικό Συμβούλιο της Παλλήνης …

Το επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ μας, αναφέρει, ότι  η μαύρη αστείρωτη καλλονή επονομαζόμενη  και ως «ΓΛΥΚΑ» απετέλεσε το Μήλο της Έριδος για τα αρσενικά της ευρύτερης περιοχής,  αφού παρά την πολύ πρόσφατη γέννα της, δεν κατάφερε να τιθασεύσει το ένστικτο της για την διαιώνιση του είδους .
Έτσι οι γνωστοί  πανέμορφοι και αστείρωτοι  γαμπροί  την πολιορκούν εδώ και δυο μέρες, ανταλλάσοντας μάλιστα και μεταξύ τους μερικές δαγκωνιές, διεκδικώντας όλοι  ισάξια τον τίτλο του ΠΑΤΕΡΑ για τα κουταβάκια που θα γεννηθούν σε λίγες μέρες.   

Έτσι τα πανέμορφά τετράποδα κατέληξαν απροστάτευτα στον ποίο κεντρικό δρόμο της γειτονίας τους, την Λ.Λεονταρίου. Ένα δρόμο που ακόμη και η προστασία των κατοίκων της περιοχής θεωρείται τουλάχιστον ελλιπής αφού μας έχει απασχολήσει συχνά στο παρελθόν για τροχαία ατυχήματα .

Εμείς όμως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και το γεγονός, ότι τα συμπαθέστατα τετράποδα  διαμαρτυρήθηκαν, όταν  πληροφορήθηκαν ότι σε κωδικό του προϋπολογισμό για το 2011, ο Δήμος Παλλήνης είχε εγγράψει το ποσό των 80.000 € για τα αδέσποτα .

 Αγαπητοί αναγνώστες αν και γνωρίζουμε καλά ότι για τους επαγγελματίες του είδους, «είδηση» αποτελεί το δάγκωμα του ανθρώπου σε σκύλο. Εμείς πήραμε το θάρρος να σατιρίσουμε τη σημερινή πραγματικότητα στο Δήμο Παλλήνης ως ερασιτέχνες κειμενογράφοι.
Ενώ σαν Ενεργοί Πολίτες, αλλά και ως πραγματικοί φιλόζωοι ρωτάμε στα ΣΟΒΑΡΑ τους υπευθύνους : Γιατί έως τώρα δεν πράξατε τίποτα για την ιατρική φροντίδα και τη στείρωση των αδέσποτων στις Εργατικές Κατοικίες Παλλήνης Ι ?

Υ.Γ. Η φιλοζωία δεν είναι μόνο μια ιδέα, είναι τρόπος ζωής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.