Αβάπτιστο βρέφος, 4 μηνών ζητά τη βοήθεια μας...Διαδώστε το

Το αβάπτιστο βρέφος, 4 μηνών, του κ. Κωνσταντίνου Κεχαγιά, που ενώ έπρεπε να βρίσκεται από τις 14.02.2012 στο παιδιατρικό νοσοκομείο Great Ormond Street Hospital for Childrens της Μεγάλης Βρετανίας για να υποβληθεί στην απαραίτητη για την επιβίωση του μεταμόσχευση λεπτού εντέρου, αυτό βρίσκεται εγκλωβισμένο στη χώρα μας λόγω ενός απάνθρωπου και άκαρδου ασφαλιστικού συστήματος.
Ο πατέρας του βρέφους έχει κοινοποιήσει μέσω fax στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας από τις 9 Φεβρουαρίου όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά το Ταμείο έχει επιδείξει παντελή αδιαφορία για μια ζωούλα.

Σήμερα έχουμε 17 Φεβρουαρίου και το προκαθορισμένο ραντεβού στο νοσοκομείο για το μωρό ήδη χάθηκε. Το Σωματείο Μεταμοσχευθέντων Ελλάδος έστειλε επιστολές προς τον Υπουργό Υγείας, προς τον πρόεδρο του Ασφαλιστικού Ταμείου και προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο στις 14 Φεβρουαρίου και ακόμα περιμένει να ευαισθητοποιηθεί κάποιος! Στο μεταξύ περνούν πολύτιμες ημέρες για τα μωρό.

Ο πατέρας του βρέφους κ. Κώστας Κεχαγιάς μίλησε στο "Ράδιο 9" και στην εκπομπή του Γ.Σμυρνή και της Β.Αγγουρίδη, λέγοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να μεταφερθεί το παιδί του στο εξωτερικό.  

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.