Τον εξάψαλμο άκουσε ο Χρυσοχοϊδης σε εκδήλωση


Χοντρό κράξιμο έπεσε σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στον Κορυδαλλό, με τον Μιχάλη Χρυσοσοϊδη να ακούει τα εξ αμάξης για την οικονομία και ακόμη πιο πολλά για την στάση του στο θέμα του Μνημονίου.


Το επεισόδιο σημειώθηκε σε ταβέρνα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Σουρή, κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας, όπου ήταν προσκεκλημένα περίπου 350 άτομα, ανάμεσά τους και ο υπουργός Ανάπτυξης. Και ενώ μέσα γιόρταζαν, έξω από το μαγαζί γινόταν ένας μικρός χαμός με τους συγκεντρωμένους να σέρνουν το εξάψαλμο στον υπουργό. Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε τρείς προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.