Την Κυριακή το παιχνίδι παίζεται στο δικό μας γήπεδο ...

Την Κυριακή το παιχνίδι παίζεται στο δικό μας γήπεδο.... και δίνουμε το δικό μας μήνυμα!!!!!.

 Την Κυριακή ψηφίζουμε υποψηφίους που πραγματικά σταθήκανε και θα συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό μας...

Την Κυριακή στέλνουμε στον δικό τους εφιάλτη, στον εφιάλτη της αφάνειας. σε όσους μας περιφρονούσαν όλο αυτό τον καιρό, σε όλους όσους... μας θεωρούσαν εχθρό τους και τώρα μας το παίζουν φίλοι μας ζητώντας την ψήφο μας. που προτού εκλέγουν μοιράζουν τα αξιώματα τάζοντας σας πάρα πολλά που ξέρετε και εσείς ότι δεν μπορούνε να σας το παρέχουνε.

Μην ψηφίζετε άτομα που εκμεταλλεύτηκαν συγκυρίες για να βγούνε από την αφάνεια στην οποία βρισκόντουσαν και να το ''παίζουν '' μετά ότι είναι κάποιοι στον νομό τους.

Την Κυριακή σας καλώ να ψηφίσετε υποψήφιους που πραγματικά στάθηκαν στο πλευρό σας. Ανθρώπους που σας στήριξαν στα δικαστήρια που κάνατε ζητώντας το δίκιο σας.
Ανθρώπους που σας έδωσαν το έγγραφο που αποδεικνύει τις πάγιες ανάγκες που καλύπτετε.

Μην πέφτετε για ακόμα μια φορά στη ...παγίδα του ''ψήφισε με και εγώ θα σε βολέψω κάπου'', μην πέφτετε στην παγίδα μερικών...

Συνάδελφοι, πριν από ένα χρόνο και κάτι, νιώσαμε όλοι μας το αίσθημα της αδικίας και τον εφιάλτη της ανεργίας όταν με απόφαση της κυβέρνησης ξεκίνησε ο διωγμός μας στο όνομα της αξιοκρατίας

Ένα χρόνο και κάτι μετά καλούμαστε να ψηφίσουμε τους... τοπικούς μας άρχοντες, αυτούς που λένε ότι παλεύουνε για το καλό του τόπου τους και τις ανάγκες των δημοτών τους,

Ομως και εμείς ένα χρόνο και κάτι μετά. είμαστε σοφότεροι.!!!!


ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ STAGE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.