Γιάννης Τιλκιτζής: Μια θαρραλέα επιστολή προς τους Βουλευτές της Αν. Αττικής

Ο κ. Τιλκιτζής εξελέγει  ως τοπικός Σύμβουλος 
ΚΥΡΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ (αφορά τους βουλευτές και των τριών κομμάτων που συγκυβερνούν την Πατρίδα μας και μας οδηγούν προς την καταστροφή)

The game is over

Τελικά κύριοι αποδεικνύεστε όχι μόνο άχρηστοι να κυβερνήστε την Πατρίδα μου αλλά και άκρως επικίνδυνοι για το μέλλον της.
Με τις πράξεις  ή τις παραλήψεις σας 
  • έχετε καταδικάσει σε ανέχεια το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας,  
  • έχετε καταστρέψει το μέλλον των παιδιών μας,
  • έχετε προδώσει την Πατρίδα μας
  • συμβάλετε  ενεργά στην γενοκτονία του Ελληνικού Γένους
  • ξεπουλάτε τον πλούτο της Πατρίδας μας
  • θυσιάζετε στο βωμό τους κέρδους των εγχώριων και ξένων κερδοσκόπων-νταβατζήδων τους κόπους μιας ζωής των Ελλήνων  
  • μηδενίζετε την περιουσία των απλών Ελλήνωνενώ πολλαπλασιάζετε τα κέρδη των αφεντικών σας (αποδεικνύεστε τελικά άβουλα όντα με μειωμένη προσωπικότητα) και αυτών που ποτέ δεν πλήρωσαν φόρους και έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και έριξαν την χώρα πιο βαθιά στην ύφεση
  • διαλύσατε το ΚΡΑΤΟΣ, λέγοντας συνεχώς ψέμματα και στείλατε αδιακρίτως χιλιάδες έντιμους υπαλλήλους (αντι για τα λαμόγια) στην ανέχεια και στην φτώχεια   
  • δημιουργήσατε πάνω από 1.000.000 ανέργους(1 στους 2 νέους είναι άνεργοι)
  • καταστρέφετε την ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ δηλαδή το ΜΕΛΛΟΝ μας (η "ωραία" Διαμαντοπούλου - η γνωστή της Λέσχης Bilderberg) αλλά και η υφυπουργός της η Χριστοφιλλοπούλου - η οποία βγαίνει δημοσίως και μοιράζει "σάντουιτς" σε παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία- θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!!
  • καταστρέψατε την κοινωνική πρόνοια  & την υγεία  (αυτό το χαμογελαστό ανθρωπάκι που λέγεται Λοβέρδος)
  • έχετε διαλύσει τον παραγωγικό ιστό της Πατρίδας μας 
  • έχετε διαλύσει τις Ελληνικές Επιχειρήσεις και αφήσατε τις ξένες αλυσίδες ανεξέλεγκτες να οργιάζουν εις βάρος των Ελλήνων καταναλωτών χωρίς κανέναν έλεγχο (ας τον έχει καλά ο θεός αυτόν που δεν διάβασε το μνημόνιο .. α..τον Χρυσοχοϊδη) 
  • έχετε διαλύσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί έτσι σας διέταξαν τ' αφεντικά σας (ας το έχει καλά ο θεός αυτόν τον πρώην Δημαρχούλη της Πάρου που ο "μέγας" ΓΑΠ (ο γνωστός συκοφάντης των Ελλήνων) από κηπουρό του τον έκανε υπουργό
  • έχετε διαλύσει ότι έχει σχέση με την οικονομία της χώρας , οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Παπακωνσταντίνου (το χαμογελαστό Αγοράκι)και φυσικά ο ΜΕΓΑΣ οικον... συγνώμη συνταγμ... ο Βαγγέλης (αυτός που η σύζυγός του - σύμφωνα με το κο Βαξεβάνη - έχει κατι εκατομμύρια καταθέσεις) και χάρισε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για να σωθεί η PROTON και ο ..... Λαυρεντιάδης  και ....ότι άλλο κρύβεται από πίσω!!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ που το διαλύσαν...
  • έχετε φέρει τον Έλληνα σε απόγνωση, να ντρέπεται από τα παιδιά του γιατί δεν έχει να τα δώσει να φάνε.. κοιτάξτε γύρω σας να δείτε καθημερινά πόσοι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοκτονούν 
  • καταλύσατε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αποδείξατε περίτρανα τι είστε τελικά  ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, αν και χρησιμοποιήσατε τις δημοκρατικές διαδικασίες για να εκλεγείτε  ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΕΝΑΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ)
ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ:  ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ 
ΝΔτες και ΛΑΟΣ ας μην χαίρονται γιατί και αυτοί στηρίζουν την πολιτική της εξαθλίωσης του ΛΑΟΥ μας και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Επειδή ποτέ στην ζωή μου δεν ήμουν λαμόγιο και με κόπο μεγάλωσα τα παιδιά μου όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων, έχω ορκιστεί να μην επιτρέψω κανέναν ΑΛΗΤΗ, που παρακαλούσε για να πάρει την ψήφο μας, να καταστρέψει τον κόπο μιας ζωής  και την ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.
Τον πόλεμο που κηρύξατε εδώ και μερικά χρόνια, θα σας τον ανταποδώσουμε. Ο καιρός πλεισιάζει, ο Ελληνικός Λαός έδειξε μεγάλη υπομονή ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. 
Από σήμερα η Εκκλησία δυναμικά, επιτέλους, συμπορεύεται στον αγώνα αυτό του Ελληνικού Λαού για Εθνική Ανεξαρτησία και Εθνική Κυριαρχία, που θα αποτελέσει την βάση για το όραμα μιας άλλης Ελλάδας που θα ανήκει πραγματικά στους ΈΛΛΗΝΕΣ.
Αλλά και εσείς κύριοι/ες της Αριστεράς και του ΚΚΕ δεν είστε άμοιροι ευθυνών για όλα αυτά που ανέχεστε να συμβαίνουν στον Ελληνικό Λαό σήμερα...
Παραιτηθείτε από την Βουλή και προκαλέστε εκλογές για να αποτρέψετε τα δεινά για τον Λαό και την Πατρίδα μας, μην φοβόσαστε δεν πρόκειται να μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε γιατί αυτοί φοβούνται περισσότερο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ, Ο ΖΥΓΟΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ
Γιάννης Τιλκιτζής
ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 

Το παραπάνω κείμενο εστάλη μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα έξεις e-mail :   Προς: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ <leventis@syn.gr>; ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ <bouras@parliament.gr>; ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ <astavrou@parliament.gr>; ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ <evychrist@otenet.gr>; ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ <papaillias@parliament.gr>; ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ <pangalos@otenet.gr>; ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ <vormarg@otenet.gr>; ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ <karximakis@parliament.gr>; ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ <n.kanteres@parliament.gr>; ΝΤΙΝΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ <dinosvrettos@gmail.com>; ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ <eleni@aspradakis.gr
Κοιν.: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ <b.oikonomou@parliament.gr>; ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ <idimaras@parliament.gr
Στάλθηκε: 11:29 μ.μ. Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012
Θεμα: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.