Δείτε τη Νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης

Κάντε κλικ στο Διαβάστε  περισσότερα και θα σας αποκαλυφθεί η ολοκαίνουργια αίθουσα στο ισόγειο του Δημαρχείου Παλλήνης  που από τον Μάρτιο θα γίνονται τα Δημοτικά Συμβούλια... 
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι ένας χώρος που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη της με τα ουδέτερα χρώματα αλλά και τη λιτή της γραμμή. 
Εμείς ευχόμαστε καλές συνεδριάσεις. 


        

2 σχόλια:

i.moglis είπε...

Αστειεύεστε ...
Δεν υπάρχει ούτε ένα παράθυρο, δεν υπάρχει φυσικός φωτισμός. Δεν υπάρχει επαφή με το περιβάλλον έξω από την αίθουσα. Πιο πολύ με πυρηνικό καταφύγιο ή χώρος ανακρίσεων μοιάζει. Καταπιεστικό όσο δεν πάει ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ???

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.