Σήμερα το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης

Την Πέμπτη 16/02/2012 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης, επί της Πλατείας Ελευθερίας, συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης με τα παρακάτω θέματα: 

1.Λήψη απόφασης για προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Ψητοπωλείο-Οβελιστήριο) στον Ζηρογιάννη Αθανάσιο.
2.Λήψη απόφασης για προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας
καταστήματος (Παντοπωλείο) στην Πέτρα Μερσίνη.                      
3.Λήψη απόφασης για επισκευή της εγκατάστασης φωτισμού και τοποθέτηση πινακίδας στο Μουσείο Οίνου.
4.Λήψη απόφασης για επισκευή και χρήση του ηλεκτρονικού πίνακα της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.
5.Λήψη απόφασης για την μεταφορά της λαικης Αγοράς.
6.Τοποθέτηση επι υπαρχόντων 11 κολώνων της ΔΕΗ στην οδό Αγ. Αθανασίου ηλεκτροφόρου καλωδίου, βραχιόνων και φωτιστικών σωμάτων.
7.Τοποθέτηση επι υπαρχόντων 4 κολώνων της ΔΕΗ συνέχεια της οδού ΠΟΥΛΗΣ «Όπισθεν Μουσικού Γυμνασίου» ηλεκτροφόρου καλωδίου, βραχιόνων και φωτιστικών σωμάτων.
8.Λήψη απόφασης για πρόσκληση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ασφάλειας του Αστ. Τμήματος Παλλήνης για ενημέρωση σχετιικά με τα προληπτικά μέτρα για την προστασία των πολιτών από την παραβατικότητα.
9.Λήψη απόφασης για λήψη μέτρων με θετικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής και στην ασφάλεια των κατοίκων της Δημοτικής ενότητας Παλλήνης.
10.Λήψη απόφασης για πρόσκληση των εθελοντών της Δημοτικής ενότητας Παλλήνης για ενημέρωση και λήψη μέτρων που αφορούν τα αδέσποτα σκυλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.