Τρεις νεαροί νεκροί στο Βύρωνα από πυρκαγιά


Νεαροί ηλικίας από 25 έως 30 ετών είναι οι τρεις νεκροί της τραγωδίας στο Βύρωνα. Σύμφωνα με πηγές, ενδέχεται να ενσωμάτωναν τη γνωστή «νιτρομπουκάλα» -μια παραλλαγή στις μηχανές για περισσότερη ώθηση-, η οποία, σε μια ανάφλεξη θα μπορούσε -όπως και δυστυχώς συνέβη- να αποβεί μοιραία.
Η φωτιά ξέσπασε στις 18:00 το Σάββατο σε υπόγειο πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται συνεργείο μοτοσικλετών, στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Αϊδινίου στο Βύρωνα. 

Η φωτιά τέθηκε λίγο πριν τις 19.00 υπό έλεγχο. Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Τα θύματα φαίνεται να έχασαν τις αισθήσεις τους λόγω ασφυξίας από τους καπνούς και στη συνέχεια απανθρακώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.