Σκάνδαλο στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης της Τρίπολης

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου στην Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρίπολης, που αφορά σε υπάλληλο που έπαιρνε τα χρήματα από καταναλωτές που πήγαιναν να πληρώσουν λογαριασμούς νερού και τα έβαζε στην τσέπη της. 
Για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και η διοίκηση της ΔΕΥΑΤ. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για Ένορκη Διοικητική Εξέταση, πέραν του ελέγχου για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε η υπάλληλος, η οποία μάλιστα φέρεται να είναι και μέλος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ. 

Από πληροφορίες προκύπτει ότι η υπάλληλος εισέπραττε τα χρήματα των λογαριασμών χωρίς να τα βάζει στο ταμείο της επιχείρησης, αφού το σύστημα των πληρωμών εκείνη την ώρα (τις πρωινές ώρες), που πήγαιναν κάποιοι δημότες δεν είχε ανοίξει ακόμα. 

Η υπόθεση έγινε γνωστή ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν «γινόταν σωστά».


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.