Αποδοκίμασαν τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο (video)


Σε καθημερινό φαινόμενο πια οι επιθέσεις πολιτών κατά πολιτικών προσώπων, με τελευταίο περιστατικό τις αποδοκιμασίες κατά του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Αλέκου Χρυσανθακόπουλου.
Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ του Σαββάτου στο γυμναστήριο του Γυμνασίου της Κάτω Αχαϊας, όπου ήταν προγραμματισμένη να γίνει η κοπή της πίτας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Οι συγκεντρωμένοι μόλις είδαν τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο κινήθηκαν προς το μέρος του και άρχισαν να τον αποκαλούν "καταπατητή του Συντάγματος", απαιτώντας "να φύγει από το χώρο".
Αρχικά, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. προσπάθησε να κατευνάσει το πλήθος, επιχειρώντας να ανοίξει διάλογο, αλλά κάτω από τις αποδοκιμασίες αποχώρησε, καλώντας τους σε δημόσιο διάλογο στην πλατεία της Αχαγιάς.


Αποδοκιμασίες κατά Χρυσανθακόπουλου από Matsomenos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.