Απογευματινές πορείες ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με κινητοποιήσεις και ενδεχόμενη 24ωρη απεργία, «απαντούν» πολιτικά κόμματα και συνδικαλιστικοί φορείς στις διαβουλεύσεις και τις επικείμενες συμφωνίες της κυβέρνησης με την τρόικα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει οργανώσει για σήμερα στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση στα Προπύλαια «ενάντια στα μέτρα που συνομολόγησαν κυβέρνηση και τρόικα», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του , ενώ το ΚΚΕ καλεί, την ίδια ώρα (και ημέρα) «τους εργαζόμενους να ενώσουν του φωνή τους μαζί του» με συγκεντρώσεις στη Ομόνοια (στην Αθήνα) και στο άγαλμα του Βενιζέλου (στη Θεσσαλονίκη).
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.