Προϋπολογισμός 300.000€ για να κατασκευαστούν πάλι πεζοδρόμια του ενός μέτρου!


Προϋπολογισμός  300.000€ για να κατασκευαστούν πάλι πεζοδρόμια του ενός μέτρου!
Τι και αν γράφτηκαν και διατυπώθηκαν δεκάδες πράγματα για την ανάγκη απομάκρυνσης των καταστημάτων από την πλατεία, τι και αν δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι η πλατεία θα γίνει ένα κόσμημα για τους δημότες. Μακράν απέχει  αυτό που κατασκευάζεται  με αυτό που μας λένε και μας δείχνουν στα σχέδια. Ο δήμαρχος σκορπά 300.000€ για να φτιάξει ξανά πεζοδρόμια του ενός μέτρου και προεκτάσεις των καταστημάτων μέσα σε δημόσιο χώρο. Μάλιστα δημιουργείται και η βάση, με χαμηλά τοιχία από μπετό, για να κατασκευαστούν μόνιμες κατασκευές. Όσο για πράσινο ούτε λόγος εξαφανίστηκαν και οι ελάχιστες ζαρντινιέρες που υπήρχαν.  Αντί η επέκταση των πεζοδρομίων να είναι στο συνολό της ενιαία με φυτεύσεις μερικών νέων δένδρων και ο κάθε καταστηματάρχης να τοποθετεί τραπεζοκαθίσματα στην ενιαία επιφάνεια, περιφράσσουν τον δημόσιο χώρο και αφήνουν για τους πεζούς πολίτες, για τις μητέρες με καροτσάκια και τα ΑΜΕΑ μόλις ένα μέτρο πεζοδρομίου. Πότε επιτέλους θα πάψουν να υποτιμούν την νοημοσύνη μας; Πότε επιτέλους (ως οφείλουν) θα νοιαστούν για το συμφέρον των πολλών και όχι την τσέπη των λίγων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.