Ανοικτό παράθυρο από Καμμένο για στήριξη κυβέρνησης εθνικής ενότητας

Χαραμάδα για υπό προϋπόθεση στήριξή του (για την ακρίβεια παροχή ανοχής) σε κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας άφησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος επίσης προσεκλήθη πριν από λίγη ώρα από τον κ. Παπούλια για την αυριανή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.
Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος είχε ορίσει 7 προϋποθέσεις-σημεία για συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας, φαίνεται να αφήνει ανοικτό παράθυρο για στήριξη κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Ο κ. Καμμένος απέστειλε γραπτώς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίες 2 σενάρια υπό τα οποία θα στήριζε μια κυβέρνηση. Το ένα είναι με την αποδοχή των 7 σημείων και το άλλο για την περίπτωση που η χώρα αποδεδειγμένα βρίσκεται σε εθνικό κίνδυνο ή απειλή (πχ. χρεοκοπία).

Σε αυτό το δεύτερο σενάριο, ο κ. Καμμένος αφήνει στην άκρη τις προϋποθέσεις των 7 σημείωνκαι τονίζει ότι μπορεί να δώσει ανοχή σε όποια κυβέρνηση σχηματιστεί για λίγους μήνες με προϋπόθεση να λάβουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την αντιπροεδρία της κυβέρνησης και μέλους στην ΕΔΕΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.