Γέρακας: Χωρίς φως αίθουσα- κοντέϊνερ στο 1ο νηπιαγωγείο


Μετά την διαμαρτυρία μας στο 1ο νηπιαγωγείο Γέρακα (επί της οδού Καρδίτσας) για λειτουργία της αίθουσας- κοντέϊνερ χωρίς ρεύμα η Δ/ντρια μετέφερε τις ευθύνες στο Δήμο ο οποίος έχει ενημερωθεί εδώ και μέρες αλλά ακόμη δεν έχει κάνει τίποτε. Εν συνεχεία επικοινωνήσαμε με το Δήμο ο οποίος μας αγνόησε παντελώς (δεν απήντησε καν) και σήμερα εξακολουθούν τα νηπιάκια να κάνουν μάθημα σε σκοτεινή αίθουσα. Αν δεν επιμείνουμε και δεν διαμαρτυρηθούμε πιο έντονα οι ανάλγητοι, ανεύθυνοι, κι ευθυνόφοβοι αρμόδιοι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε…
 (Παρακαλώ για την δημοσίευση του κειμένου μήπως και ντραπούν. Σήμερα δεν έχουν φως, αύριο δε θα έχουν ούτε θέρμανση!)

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Τα σχολεία έχουν ήδη αρχίσει και στο νηπιαγωγείο (επί της Καρδίτσας) ακόμη περιμένουν ηλεκτρολόγο σας, για να τους συνδέσει τα φώτα! Στο μεταξύ τα νήπια κάθονται καθημερινά 4 ώρες στο σκοτεινό κοντέϊνερ, γιατί αν ανάψουν τα φώτα χτυπάει ο συναγερμός...
Αφού είστε τόσο αποδιοργνωμένοι για να μην πούμε και ανεύθυνοι, δώστε εντολή σε κάποιον «ειδικό» να  μεταφέρει με μπαλαντέζα 2 λαμπατέρ από το κύριο οίκημα το οποίο ηλεκτροδοτείται κανονικά, μέχρι να αξιωθεί ένας ηλεκτρολόγος σας να φτιάξει το πρόβλημα.

Μετά το σάλο με το ΕΕΤΑΑ/ΕΣΠΑ όπου και στο δικό μας δήμο έγιναν "περικοπές" παιδιών που ήταν στη λίστα, τώρα αναγκαζόμαστε να επικοινωνούμε μαζί σας για να φροντισετε ένα τόσο απλό, αυτονόητο και βασικό ζήτημα όπως το φως στην αίθουσα... Η κατάσταση είναι τραγελαφική, έχουμε χάσει πλέον κάθε αίσθηση υπευθυνότητας, σοβαρότητας και οργάνωσης.

Ελπίζουμε στη δική σας άμεση παρέμβαση για τη διευθέτηση του ζητήματος αυτού.
Ευχαριστούμε πολύ προκαταβολικά,
Οι γονείς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.