Ποια λάθη πρόδωσαν την παπαδιά και τον εραστή της


Η 43χρονη παπαδιά και ο 40χρονος εραστής της μπορεί να εκτέλεσαν μέσα σε λίγα λεπτά το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα, δεν κατάφεραν όμως να φανούν ψύχραιμοι όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς. 
Κατά τη διάρκεια των καταθέσεων η παπαδιά έπεφτε σε αντιφάσεις, ενώ πολλά από τα λεγόμενα της οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως η σύζυγος του δολοφονηθέντος ιερέα κάτι κρύβει.

Το πρώτο λάθος της παπαδιάς ήταν πως για να εξηγήσει την απουσία της τη στιγμή της δολοφονίας, είπε ότι απομακρύνθηκε περίπου 400 μέτρα από το αυτοκίνητο για να κάνει τη σωματική της ανάγκη και όταν άκουσε τους πυροβολισμούς και έτρεξε και είδε μια μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού με δυο άτομα να φεύγει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί πήγε τόσο μακριά, εκείνη δεν μπόρεσε να τους απαντήσει. Το δεύτερο στοιχείο που παγίδευσε την 43χρονη ήταν πως ενώ είπε ότι λιποθύμησε, μόλις ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για το περιστατικό ήταν σε θέση να δώσει απαντήσεις. 
Την ίδια στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου είπαν στις Αρχές πως δεν διαπίστωσαν στην παπαδιά αντιδράσεις ανθρώπου που να έδειχναν ότι είχε υποστεί σοκ.
Από την άλλη πλευρά ο εραστής της και εκτελεστής του ιερέα ξεκίνησε τα λάθη από τη στιγμή της δολοφονίας, αφού ο τρόπος με τον οποίο εκτέλεσε τον 52χρονο έδειχνε μίσος και όχι επίθεση ληστών, αφού ούτε τα λεφτά που είχε πάνω του ο ιερέας πήρε, ενώ άδειασε το όπλο του στο σώμα του ιερέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.