Ματαιώθηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη


Ματαιώθηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για συνδρομή σε μαχαίρωμα, ξυλοδαρμό και ληστεία.
Λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας, η δίκη σβήστηκε από το πινάκιο του Εφετείου Αθηνών. Η δικογραφία στέλνεται στη Βουλή για να αποφασίσουν οι βουλευτές, αν θα αρθεί η ασυλία του για να δικαστεί.
Να θυμίσουμε, ότι η επίθεση για την οποία κατηγορείται ο Κασιδιάρης, είχε σημειωθεί το 2007 στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Οι δράστες είχαν επιτεθεί σε μεταπτυχιακό φοιτητή με μαχαίρια, τον ξυλοκόπησαν, του πήραν την ταυτότητα... και διέφυγαν με αυτοκίνητο.
Το θύμα συγκράτησε τον αριθμό του Ι.Χ, που αποδείχθηκε ότι ανήκει στον Κασιδιάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.