Δ.Καζάκης- Ε.ΠΑ.Μ: Από τη Νέα Μάκρη στο Περιστέρι


Σε ένα Μαραθώνιο ενημέρωσης των πολιτών  έχει επιδοθεί ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου ΠΑλλαϊκού Μετώπου Δημήτρης Καζάκης τις τελευταίες ήμερες…

Την Κυριακή που μας πέρασε 30/9/12 ο Δημήτρης Καζάκης βρέθηκε στο λιμανάκι της Νέας Μάκρης καλεσμένος από τον τομέα του Ε.ΠΑ.Μ Μεσογείων, εκεί τον υποδέχθηκαν τα μέλη του Πυρήνα Μαραθώνα- Ν.Μάκρης αλλά και εκατοντάδες κόσμου.

Δίπλα λοιπόν στη θάλασσα και κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. ανέλυσε με το γνωστό του τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις στα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά θέματα που απασχολούν τον Ελληνικό λαό.
Εξήγησε με λεπτομέρειες το πώς και το γιατί η Ελλάδα λεηλατείται από τους διεθνείς τοκογλύφους και το ποιος είναι ο ρόλος των ντόπιων δοσίλογων.
Ανέλυσε με αριθμούς αλλά και κατανοητά προς το μέσο πολίτη που δεν γνωρίζει οικονομικά, το κόλπο του P.S.I.(κούρεμα), το ρόλο των κομμάτων της Βουλής, μίλησε για τις Ε.Ο.Ζ. (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες), για την διατροφική επάρκεια, προτείνοντας φυσικά και τις λύσεις των προβλημάτων για μια Ελλάδα ελεύθερη και αξιοπρεπή,τέλος ο λόγος αφέθηκε ελεύθερος στο κοινό που τον παρακολούθησε για ερωτήσεις και τοποθετήσεις…

Η επόμενη συνάντηση με τον κόσμο, που τώρα φαίνεται να ανησυχεί ακόμη περισσότερο από πριν τις εκλογές για το τι θα του συμβεί με τα χαράτσια και τη φοροεπιδρομή  που έρχεται, είναι σήμερα Τετάρτη 3 Οκτώβριου 2012 στις 7:30 μ.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου
Ακολουθεί η πρόσκληση έτσι όπως την βρήκαμε στο f/b  

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Εθνάρχου Μακαρίου 1 – Γέφυρα Κολοκυνθούς)
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 ΜΜ

Νομικοί του Ε.ΠΑ.Μ και ο Δημήτρης Καζάκης θα αναλύσουν την πολιτική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το Μέτωπο προκειμένου οι έλληνες πολίτες να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την φοροεπιδρομή εναντίον τους και να μην πληρώσουν τους παράνομους και καταχρηστικούς φόρους.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στο κολαστήριο που μας έχουν επιβάλει ξένα και ντόπια αρπακτικά.
Κανένα νοικοκυριό στην ανέχεια.
Κανένα νοικοκυριό στην λαιμητόμο της δήμευσης.
Κανένα νοικοκυριό αιχμάλωτο των τραπεζών.

Να είστε εκεί. Έχουν να ακουστούν πολλά!

Ενημερωθείτε, Αντισταθείτε, Οργανωθείτε στο ΕΠΑΜ!

Εμπρός για την Γενική Πολιτική Απεργία διαρκείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.