Ένα νέο Παραμύθι το σημερινό Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο από το Δήμαρχο Παλλήνης?


Ένα νέο Παραμύθι το σημερινό Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο από το Δήμαρχο Παλλήνης?

Δυστυχώς αλλά τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ένα πολιτικό ελιγμό του Δήμαρχου, που ως μοναδικό στόχο έχει τον αποπροσανατολισμό των πολιτών, προσπαθώντας  μάλιστα να τους πείσει ότι η Δημοτική αρχή διέπεται από Δημοκρατική συνείδηση…

 Έτσι αφού δεν «κατόρθωσε» ούτε καν να δημοσιεύσει μέχρι τώρα (11:59 π.μ. Παρασκευή 16/11/12) την ανακοίνωση- πρόσκληση  για το Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης. Και περιορίστηκε απλά στη δημοσίευση της πρόσκλησης σε φιλικό προς εκείνον blog με διαχειριστή τον κ. Δημήτρη Καρρά (Δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του)

Ταυτόχρονα μας προειδοποιεί με την ανακοίνωση του  ότι καμία διάθεση δεν έχει ώστε να βγει από το Δ.Σ. απόφαση ή ψήφισμα κατά του ξεπουλήματος της Χώρας στους τοκογλύφους.
Η ανακοίνωση λέει τα εξής: «Με πρωτοβουλία του Δημάρχου συνεδριάζει εκτάκτως την Παρασκευή 16/11/2012 και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης προκειμένου να συζητήσει ζητήματα που έχουν να κάνουν με το προσφάτως ψηφισθέν Μεσοπρόθεσμο και τις επιπτώσεις τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Επιτροπείες, περικοπές, απολύσεις κλπ).»  

Εμείς ανατρέξαμε στο αρχείο μας και βρήκαμε το video που για τους ίδιους τυπικούς λόγους το Δ.Σ. δεν έβγαλε ούτε απόφαση ούτε ψήφισμα την  Τρίτη 19/7/2011.

Επίσης θυμίζουμε ότι πριν 16 ολόκληρους μήνες οι ενεργοί πολίτες αλλά και η Αντιπολίτευση του Δήμου (πλην Βελιώτη ) είχαν βάλει στα θέματα ημερήσιας διάταξης το θέμα των επιπτώσεων του πρώτου μεσοπρόθεσμου για την Τοπική αυτοδιοίκηση

Δείτε τα video που ακολουθούν για να θυμηθούν όσοι ήταν παρόντες και να μάθουν όσοι έλειψαν…

Πολίτες της Παλλήνης ΠΡΟΣΟΧΗ το σύστημα έχει πολλούς συνεργάτες και μεγάλες εφεδρείες για να πετύχει τους σκοπούς του,  μη μας ξεπιάσουν κορόιδα και μη ξεχνάτε ότι ο στόχος της αναποτελεσματικότητας τους και της απαξίωσης των Δημοτών δεν είναι μόνο προϊόν της ανικανότητας μερικών ,  αλλά μέρος του σχεδίου τους για να κάνουν συνεδριάσεις χωρίς τους Δημότες ….
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Υ.Γ. Μόνο οι υποψήφιοι των εκλογών του 2010 ως Δημοτικοί – Τοπικοί σύμβουλοι να παραβρεθούν δε θα τους χωρέσει το Δημαρχείο…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.