Ο Σύλλογος Αλέξανδρος Δελμούζος πήρε θέση για το δημοσίευμα

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταδίκες από τις συλλογικότητες και τους ενεργούς πολίτες και αφορούν το άρθρο που υπογράφουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου Γέρακα.

Με το σχόλιο:  Tο ΔΣ του συλλόγου μας ενστερνίζεται και στηρίζει την παρακάτω ανοικτή  επιστολή.  στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.  "Αλέξανδρος Δελμούζος" δημοσιεύει ολόκληρη την ανοικτή επιστολή του συλλόγου διδασκόντων του 3ου ΔΣ  Παλλήνης με τον τίτλο"ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΦΩΝΟΣ !"   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.