Μην χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής!

Tο ΧΩΝΙ δημοσιεύει τη συγκλονιστική επιστολή των μαθητών μιας τάξης  του δημοτικού από ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη. Πήγαν ξημερώματα,  με τα ΜΑΤ, και έκοψαν το ρεύμα από φτωχές και πολύτεκνες  οικογένειες... Ακόμη και σήμερα, τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς  να πιουν ένα ποτήρι ζεστό γάλα, όπως περιγράφει Στο ΧΩΝΙ ο δάσκαλός  τους.
Σα να μην έφταναν αυτά, η ΔΕΗ:

- εδέησε να απαντήσει στις απίστευτες καταγγελίες της εφημερίδας μας  αλλά μίλησε μόνο για αυτά που ήθελε - και ουσιαστικά - επιβεβαίωσε τις  αποκαλύψεις μας / μόνο που δεν έδειρε γυναίκα στο Περιστέρι που πήγε  να βρει το δίκιο της και ήρθε αντιμέτωπη με ... σεκιουριτάδες /  ετοιμάζεται να επιτεθεί μέσω εισπρακτικής εταιρείας / φέρνει αυξήσεις  - φωτιά από 1η Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής, 9 Δεκεμβρίου

- Παναγιώτης Λαφαζάνης: "Θα ακυρώσουμε μονομερώς τα μνημόνια"
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλά  Στο ΧΩΝΙ και είναι ξεκάθαρος: "Δε θα επαναδιαπραγματευτούμε ένα δήθεν  "καλό" μνημόνιο. Θα τερματίσουμε κάθε μορφής μνημονιακή δέσμευση, κάθε  μορφής λιτότητα σε μισθούς και συντάξεις, κάθε μορφής εκποίηση του  εθνικού πλούτου"

- Βάσω Βουγιούκα: Έβαλε τον Εθνικό μας Ύμνο πάνω από τις 100.000 ευρώ  των Τούρκων
Της έταξαν χρυσάφι για να φορέσει τη φανέλα τους. Η Ελληνίδα  πρωταθλήτρια ξιφασκίας τους το έτριψε στα μούτρα παρότι η Ελλάδα δεν  έχει ούτε για να πληρώσει τον προπονητή της.

- Active Member: "Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης.... Το Τρίο Στούτζες"

- Δημήτρης Καζάκης: Και τώρα; τι κάνουμε με αυτή τη δημοκρατία;

- COSMOTE, WIND, VODAFONE: Τα 3 κόλπα τους για να μας φουσκώνουν το  λογαριασμό του κινητού

Μην χάσετε Το ΧΩΝΙ!

στα περίπτερα όλης της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.