ΠΑΛΛΗΝΗ: Αύριο συνεδριάζει το Τοπικό συμβούλιο (Όλα τα θέματα)


Αύριο  Παρασκευή 18/1/2013  στις 18:45 η τακτική συνεδρίαση του Τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής ενότητας Παλλήνης στο Πολιτιστικό Κέντρο "Οινοποιείο Πέτρου" ( Λ. Μαραθώνος  117 ) Δείτε όλα τα θέματα ...

Θέμα 1:  Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΥΛΙΚΕΙΟ» του Τοσονίδη Ιορδάνη που βρίσκεται επί  της οδού Ελ.Βενιζέλου 10-Παλλήνη.
Θέμα 2 : Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΕ» του νόμιμου εκπροσώπου Συμεωνίδη Ελευθερίου που βρίσκεται επί της οδού Λ.Μαραθώνος 99-Παλλήνη.
Θέμα 3: Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΜΕ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» του Βασιλόπουλου Γεωργίου που βρίσκεται επί της οδού Αμαζώνος 4-Παλλήνη.
Θέμα 4 :Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» της Κώστα Γεωργίας που βρίσκεται επί της οδού Σαλαμίνος 16Α -Παλλήνη.
Θέμα 5:Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» της Ανδρικοπούλου Χριστίνας που βρίσκεται επί της οδού Εφέδρων Αξιωματικών 3-Κάντζα Παλλήνης.
Θέμα  6: Λήψη απόφασης για εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικά με τη χωροθέτηση κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης εν όψει σύνταξης του Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Παλλήνης.

Θέμα 7 : Λήψη απόφασης για εισήγηση προς το Δήμαρχο σχετικά με την ιεράρχηση των προβλεπόμενων στο Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων που αφορούν στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου 
Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης 
          Σμέρος Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.