Καραμανλής: "Εγώ τον Τσίπρα τον πάω, έχει κάτι το φρέσκο"

Δήλωση... στήριξης στον Αλέξη Τσίπρα φέρεται να έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αναφέροντας: "Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Έχει κάτι το φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό".

Αυτό αναφέρει το Βήμα της Κυριακής προσθέτοντας πως ο κ. Καραμανλής "παρακολουθεί" την πορεία του Αλέξη Τσίπρα και έχει άποψη για το πώς πρέπει να κινηθεί για να νικήσει τις εκλογές.

Θεωρεί δε σύμφωνα με συνομιλητές του ότι πρέπει να προχωρήσει σε ορισμένες διαγραφές για να ενδυναμώσει τη θέση του.

Πάντως φέρεται επίσης να θεωρεί ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κερδίσει τις προηγούμενες εκλογές θα διακυβευόταν η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να μιλήσει σε εκδήλωση του ιδρύματος "Κωνσταντίνος Καραμανλής" την Τετάρτη 6 Μαρτίου με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τον θάνατό του. Ομιλίες στην ίδια εκδήλωση θα εκφωνήσουν επίσης ο Ευ. Βενιζέλος, ο Φ. Κουβέλης και φυσικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.