60.000 ιδιοκτήτες αυθαιρέτων στο μικροσκόπιο των υπηρεσιών


Πάνω από 60.000 ιδιοκτήτες αυθαιρέτων μπαίνουν αυτή τη στιγμή στο μικροσκόπιο των υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με όσους έχουν δηλώσει ψευδή στοιχεία να απειλούνται ακόμη και με ποινικές κυρώσεις. 

Στελέχη του Υπουργείου εκτιμούν ότι μέσα στον επόμενο μήνα, θα είναι σε θέση να ξέρουν πόσοι από αυτούς είναι οι «απολύτως παράνομοι» και πόσοι έχουν το δικαίωμα τακτοποίησης ή νομιμοποίησης.
Οι 60.000 ιδιοκτήτες που εξετάζονται από το υπουργείο Περιβάλλοντος, έκαναν δηλώσεις για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων τους χωρίς να προσκομίσουν δημόσια έγγραφα που να πιστοποιούν την ημερομηνία ανέγερσης. Όλοι αυτοί έκαναν χρήση του δικαιώματος που τους έδινε τροπολογία η οποία είχε κατατεθεί από την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σύμφωνα με την οποία η ένταξη στη ρύθμιση μπορεί να γίνει και με τη προσκόμιση ιδιωτικών εγγράφων για την πιστοποίηση του χρόνου ανέγερσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.