ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!


Την ώρα που οι πολίτες «Μάχονται» για το πώς θα πληρώσουν το ηλεκτρικό για να μην τους κόψουν το ρεύμα η Ν.Δ τυγχάνει να χρωστάει υπέρογκα ποσά στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ). Όταν οi απλοί πολίτες μένουν χωρίς ρεύμα επειδή χρωστούν μικρά ποσά η Ν.Δ εμφανίζεται να χρωστάει χιλιάδες ευρώ χωρίς να κινδυνεύει με διακοπή . 
Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί είναι οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί του κόμματος λόγω των μεγάλων ποσών που οφείλει. Πληροφορίες λένε πως πριν τα Χριστούγεννα η ΔΕΗ είχε ξεκινήσει τις ενέργειες για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, ωστόσο παρενέβη ο πρόεδρος του κόμματος Α. Σαμαράς και έγινε διακανονισμός έδωσαν την πρώτη δόση και στην συνέχεια τους έγραψαν κανονικά. 
Φυσικά να τονίσουμε ότι στα χρήματα που χρωστάνε στη ΔΕΗ προφανώς είναι και τα χρήματα του χαρατσιού καθότι ο λογαριασμός είναι επίτηδες ενιαίος.
Μόνο που εμείς αν δε πληρώσουμε μας κόβουν το ρεύμα και μετά μας παίρνει το σπίτι η εφορία, σ ‘ αυτούς τι θα πάρουν; 
Τίποτα απολύτως …θα συνεχίσουν να έχουν ηλεκτροδότηση, όταν ο απλός λαός που χρωστάει μένει χωρίς ρεύμα και χιλιάδες οικογένειες δεινοπαθούν καθημερινά για να επιβιώσουν λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης και της μεγάλης ανεργίας και το κυριότερων των χαρατσιών που μας επιβάλει το κόμμα του Κύριου Σαμαρά.
Τέλος μιλάμε για μεγάλο κανόνι μιας που σύμφωνα με τις πληροφορίες το ποσό που χρωστάει ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Την ώρα που χιλιάδες νοικοκυριά είναι χωρίς ρεύμα για 100-200 ευρώ χρέος. Το ερώτημα είναι αν η ΔΕΗ εφαρμόσει τους νόμους και για την ΝΔ και προχωρήσει στην διακοπή ρεύματος στα γραφεία, της Συγγρού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.