Ο Δήμος Αίγινας έκανε σκόντο 60% σε χρέος του Αλέκου Φλαμπουράρη

Απίστευτο και όμως αληθινό! Νέες αντιδράσεις έρχεται να προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος Αίγινας έκανε… σκόντο σε χρέος του Αλέκου Φλαμπουράρη και του… χάρισε το 60%! Η απόφαση έχει αναρτηθεί και στη Διαύγεια.

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του Στίγμα στα Νέα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε χρέος 6.659,47 ευρώ στο δήμο Αίγινας από κατανάλωση νερού. Ένα χρέος που υπήρχε από το 2010. Με απόφαση που «ανέβηκε» στη Διαύγεια, ο δήμος αποφάσισε να «χαρίσει» στον Αλέκο Φλαμπουράρη το σχεδόν 60% του χρέους του.
Όπως αναφέρει η απόφαση, «εξετάσθηκε το αίτημα του ως άνω καταναλωτή ύδρευσης και εγκρίθηκε λόγω αυξημένης κατανάλωσης να γίνει διόρθωση των ως άνω λογαριασμών ύδρευσης». Έτσι, από το συνολικό ποσό που πλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας ήταν 2.618,76 ευρώ και του χαρίστηκαν σχεδόν 4.000€. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χρέος αυτό των 2.618,76 πληρώθηκε σε 18 δόσεις!
Η απόφαση του δήμου Αίγινας έχει «ανέβει» στη Διαύγεια στις 14.09.2015, δηλαδή όχι μόνο ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης ήταν υπουργός της κυβέρνησης αλλά και έξι μέρες πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Η νέα αποκάλυψη έρχεται ενώ στην επικαιρότητα εξακολουθεί να παραμένει το θέμα με τη δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού Επικρατείας, ο οποίος δεν δήλωσε τη μεταβίβαση μετοχών αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ η οποία έγινε τον περασμένο Απρίλιο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.