Απίστευτο: Πέταξαν στρατιώτη έξω από το τραίνο!

Μια απίστευτη καταγγελία από μητέρα στρατεύσιμου έφθασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων κι έχει να κάνει με την συμπεριφορά γυναίκας υπαλλήλου εναντίον του στρατιώτη. 
Σύμφωνα με την καταγγελία ο στρατιώτης κατά τη διάρκεια του σιδηροδρομικού του ταξιδιού από Διδυμότειχο για Αθήνα υπέστη ουκ ολίγα. Στην διαδρομή και σε έλεγχο εισιτηρίων, διαπίστωσε ο ελεγκτής ότι τα έγγραφα που του είχε δώσει η μονάδα του, για την μετάθεση ήταν ελλειπή. Το λάθος ήταν του γραφείου κίνησης. Οι ελεγκτές όμως, κατέβασαν τον στρατιώτη που υπηρετούσε την πατρίδα του στα σύνορα, και δεν τον άφησαν να συνεχίσει, παρ 'όλο που το λάθος δεν ήταν δικό του, και δεν υπήρχε και δόλος εκ μέρους του, διότι ως στρατευμένος δεν υποχρεούτο να αγοράσει εισιτήριο, μιας και η υποχρέωση αυτή είναι του στρατού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.