Γιώργος Βλάχος : Η ζωή δικαιώνει κάθε μέρα τον Καραμανλή


Στην εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο:
Γιώργος Βλάχος, Βουλευτής ΝΔ   «Έλεος πια σε αυτόν τον τόπο. Η ζωή δικαιώνει κάθε μέρα τον Καραμανλή».
Non paper σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ μοίρασαν στενοί συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή, με στοιχεία από το βιβλίο του Γιάννη Παπαθανασίου που αντικρούουν τις κατηγορίες - Στουρνάρα περί δημοσιονομικού εκτροχιασμού μετά το 2007.


«Κακώς άνοιξε αυτό το θέμα, αλλά πολύ καλώς φρεσκάραμε τα στοιχεία που έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστά» είπε στον Α989 ο Γιώργος Βλάχος, τονίζοντας ότι «ο Καραμανλής δεν έχει ανάγκη από καμία στήριξη»
«Έλεος πια σε αυτόν τον τόπο. Η ζωή δικαιώνει κάθε μέρα τον Καραμανλή. Εκείνο που δεν δεχόμαστε είναι οι υπερβολές και η αδικία. Ξέρουμε γιατί χτυπήθηκε ο Καραμανλής».

«Είμαι της λογικής ότι για έναν πολιτικό ποτέ δεν υπάρχει τέλος», πρόσθεσε.
Ο κος Βλάχος  άφησε αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών λέγοντας ότι «η ισορροπία στο θέμα με το φόρο των ακινήτων ήρθε με παρέμβαση του πρωθυπουργού» και τόνισε ότι «για το θέμα με τα ακίνητα, είπαμε να μην προχωρήσουν κάποια σχέδια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας».

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι «δόθηκαν σε κάποιους συναδέλφους στοιχεία από το βιβλίο που είχε γράψει ο Παπαθανασίου. Ούτε non paper είναι, ούτε τίποτα» και κατέληξε λέγοντας ότι «θα κρατήσω από τον Καραμανλή ότι δεν ενδιαφέρεται για την πρώτη γραμμή της πολιτικής. Στηρίζει τη ΝΔ και την κυβέρνηση».
Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό

1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ είπε...

ΤΟΟΟΟσους λωτοφαγους πια νομιζουν οτι εχει αυτη η χωρα οι ΛΑΙΣΤΡΥΓΟΝΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ? ΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΥΜΙΣΕ ?ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.