Το μυστήριο με τα 4 σακίδια με εκρηκτικά σε 4 σημεία της Αθήνας!

Είναι ίσως από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχουν καταγραφεί στο αστυνομικό δελτίο και εκτός από περίεργα είναι και εντυπωσιακά.

Προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για βόμβα γίνονται κάθε μέρα και συνήθως αποδεικνύονται φάρσες.

Σήμερα λοιπόν λίγο μετά τις 9.30 το πρωί άγνωστος τηλεφώνησε στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και είπε ότι στις 11 θα εκραγούν βόμβες σε 4 σημεία.

Οι περιοχές ήταν:



- Η ΔΟΥ Ψυχικού,
- Ο χώρος ανάμεσα στην ΕΡΤ και σε σούπερ μάρκετ
- Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επί της Μεσογείων 492
- και υποκατάστημα του ΟΤΕ στη Λ. Μαραθώνος.


Στα σημεία αυτά μετέβησαν κλιμάκια αστυνομικών και εκκενώθηκαν τα κτίρια. Όταν πέρασε το χρονικό περιθώριο που είχε δοθεί στο τηλεφώνημα ερευνήθηκαν οι χώροι και βρέθηκαν οι τέσσερις σάκοι σε εξωτερικούς χώρους.

Έβλεπαν και χρονομετρούσαν

Οι εκτιμήσεις είναι μέχρι στιγμής ότι εκτός από κίνηση εντυπωσιασμού από τους τρομοκράτες(;) όλο αυτό έγινε προκειμένου οι δράστες να χρονομετρήσουν την αντίδραση της αστυνομίας. Δηλαδή, να δουν σε πόση ώρα από το τηλεφώνημα, οι αστυνομικοί θα εκκενώσουν τους χώρους και θα εντοπίσουν τους μηχανισμούς. 

Τα θύματα σε μια ενδεχόμενη βομβιστική επίθεση ή σε παράλληλες βομβιστικές επιθέσεις δεν θα συνέφεραν  κανέναν...

Έτσι, δεν αποκλείεται την ώρα που γινόταν αυτή η μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, κάποιοι από τα μέλη των οργανώσεων ή της οργάνωσης να ήταν σε απόσταση ασφαλείας ή ακόμα και αναμεμειγμένοι με τον κόσμο προκειμένου να δουν από κοντά σε πόση ώρα θα γινόντουσαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την αστυνομία.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.