Παλλήνη:Οι Ενεργοί πολίτες αντέδρασαν στην οικονομική κατοχή της χώρας.

Αλλάζοντας μια λέξη στο γνωστό σύνθημα του 1821 '' ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η ΘΑΝΑΤΟΣ"   οι Ενεργοί Πολίτες της Παλλήνης ανάρτησαν πανό στη σημερινή  μαθητική παρέλαση της 25ης  Μαρτίου 2013 απέναντι από τους επισήμους που έγραφε  "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή EURO" .

Οι  Ενεργοί Πολίτες της Παλλήνης θέλησαν να  ευαισθητοποιήσουν ακόμη περισσότερους πολίτες  κατά της εγκληματικής οικονομικής πολιτικής που έχουν επιβάλει στον Ελληνικό λαό οι ξένοι τοκογλύφοι με την αγαστή συνεργασία των ντόπιων συνεργατών τους χρησιμοποιώντας το  θανατηφόρο εργαλείο τους το EURO. 

Στόχος των Ελλήνων Λεύτερων Πολιτών είναι η  ανατροπή της χρεοκρατίας, η ανασυγκρότηση της οικονομίας σε εθνική βάση, η τιμωρία των ενόχων της σημερινής εξαθλίωσης, και η νέα συνταγματική δημοκρατική αναγέννηση της πατρίδας μας.

Το πανό στήριξαν τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ Παλλήνης- Παιανίας, τα μέλη του Πα.Κ.Κ. Ανατολικής Αττικής, μέλη Δ.Σ. Πολιτιστικών Συλλόγων της Παλλήνης, μέλη των Συνελεύσεων Παλλήνης και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δημοτικού διαμερίσματος Παλλήνης.    
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.