Το χρονικό της επίθεσης των ΜΑΤ...Ο "πόλεμος" συνεχίζεται στις Σκουριες...

Το χρονικό της επίθεσης των ΜΑΤ...

12:34 Εννέα κάτοικοι βρίσκονται σε κλούβα της αστυνομίας, η οποία βρίσκεται ακόμα μέσα στο χωριό. Ο συγκεντρωμένος κόσμος υπολογίζεται στις 3.000 (από #rbnews)

12:30 Αν και αστυνομικός διέψευσε στον ΣΚΑΪ ότι ... έπεσαν δακρυγόνα στο σχολείο, το γεγονός επιβεβαιώνει ο λυκειάρχης.

12:15 Έκκληση των κατοίκων της Iερισσού για Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την στιγμή στην Ιερισσό βρίσκονται 6 κλούβες των ΜΑΤ και 3 εισαγγελείς. βοήθεια και συμπαράσταση.

12:10 Παρεμβάσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δριβελέγκα και Αποστόλου, στη Βουλή για την επίθεση στην Ιερισσό και καταγγελίες για τη δράση των ΜΑΤ. Καμία απάντηση από την κυβέρνηση.

12:00 Τα ΜΑΤ μπαίνουν στην πλατεία του χωριού. Πληθαίνουν οι δυνάμεις της αστυνομίας.11:57 Επιβεβαιώνεται ο τραυματισμός μιας μαθήτριας από ασφυξιογόνο που έπεσε πάνω στο κεφάλι της. Πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι ακόμα έξω από το σχολείο.

11:55 Αρνήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δει τον Δήμαρχο Ιερισσού. Καταγγελία τώρα στο ΣΚΑΪ.

11:53 Απεγκλωβίστηκε το σχολείο. Γονείς πηγαίνουν στο Γυμνάσιο-Λύκειο της Ιερισσού να πάρουν τα παιδιά τους. Μαθητές έχουν λιποθυμήσει στο Γυμνάσιο από τα χημικά που ρίχτηκαν. 

11:50 Οι κάτοικοι έχουν υποχωρήσει προς το κέντρο του χωριού. Τα ΜΑΤ συνεχίζουν τη ρίξη χημικών στις γειτονιές της Ιερισσού.

11:40 Τα ΜΑΤ μπήκαν μέσα στην αυλή του σχολείου. Ένα παιδί χτύπησε από δακρυγόνο και το πήγαν στο ιατρείο (@antigoldgreece).

11:35 Κόλαση χημικών...

11:26 Έπεσαν δακρυγόνα και μέσα στο σχολείο. Έξι διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται μέσα στο χωριό.


11:24 Για πολεμική επίθεση κάνουν λόγο οι κάτοικοι. Στο χωριό έχει δημιουργηθεί πανικός.

11:22 Τα ΜΑΤ κάνουν χρήση χημικών μέσα στους δρόμους της Ιερισσού.

11:15 Οι κάτοικοι έχουν στήσει οδοφράγματα. Τα ΜΑΤ επιχειρούν να μπουν μέσα στο χωριό.

11:00 Πληροφορίες κάνουν λόγο για 5 νέες προσαγωγές.

Έξι κάτοικοι της Ιερισσού που είχαν προσαχθεί και πριν από μέρες, κλήθηκαν να καταθέσουν σήμερα εκ νέου. Οι πληροφορίες λένε ότι αστυνομικοί τους έβαλαν σε αυτοκίνητα της αστυνομίας και έκτοτε κανείς δεν γνωρίζει πού τους έχουν μεταφέρει. Πιθανότατα έχουν μεταφερθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Επίσης, κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο δρόμο για την Ιερισσό. Οι κάτοικοι έχουν αποκλείσει το δρόμο.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.